Stiuca cu sos alb si capere

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Stiuca cu sos alb si capere este un preparat delicios pe care il puteti imbunatati prin adaugarea la final, in momentul servirii, o lamaie stoarsa peste tot pestele.

Ingrediente

    • 1 stiuca
    • 150 gr unt
    • 200 ml lapte
    • capere
    • 1 lingura faina

Instructiuni de preparare

  1. Se curata stiuca de solzi si de viscere, se spala si se pune cu apa rece, pe foc mic, unde se lasa sa fiarba la foc mic. Cand pestele este fiert se scoate din apa, se lasa sa se raceasca, dupa care se curata de piele si se asaza pe un platoy.
  2. Pestele se decoreaza cu capere inabusite in unt, iar deasupra se toarna sosul alb, preparat din 1 lingura faina, 50 gr unt, 200 ml lapte, in care s-au amestecat capere.

Recomandari

Mancaruri