Rulada de porc cu legume

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Rulada de porc cu legume este un preparat delicios, aromat, usor de preparat si cu care ii veti surprinde placut pe invitati.

Ingrediente

    • 1 kg fleica de porc
    • 1 pastarnac
    • 2 cartofi
    • 2 cepe rosii
    • sare
    • 2 morcovi
    • 1 radacina de patrunjel
    • 2 rosii
    • ulei de masline
    • piper

    PENTRU MARINATA:

    • 120 ml zeama de lamaie
    • 4 catei de usturoi
    • 1 1/2 lingurite cu cimbru
    • sare
    • 2 linguri ulei de masline
    • 1 lingura rozmarin
    • 2 lingurite mustar
    • piper macinat

Instructiuni de preparare

  1. Pregateste marinata din toate ingredientele, si dupa ce ai amestecat-o bine toarn-o intro punga in care adaugi si carnea. Leaga punga si da-o la frigider 24 de ore.
  2. A doua zi taie legumele bucati potrivite ai pune-le intr-o tava unsa cu ulei.Pune bucata de carne stransa sub forma de rulou si strecoara marinata deasupra. Adauga sare si piper, dupa gust, acopera cu o folie de aluminiu, apoi baga tava la cuptor 60 de minute, la foc potrivit.
  3. Cu 15 minute inainte de scurgerea timpului indeparteaza folia si baga la cuptor pana se rumenesc putin legumele, iar carnea capata o crusta apetisanta.

Recomandari

Mancaruri