Rosii umplute

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Rosiile umplute este o variatie a ardeilor umpluti numai ca sunt mult mai dulci si apetisante.

Ingrediente

    • 8-10 rosii mijlocii
    • 300 gr carne in amestec
    • 100 gr costita
    • 150 gr orez
    • 1 ceapa
    • sare
    • piper
    • patrunjel tocat
    • crengute de marar

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4-6 persoane

  1. Speli rosiile, decupezi cercuri in jurul coditelor, golesti de miez si de seminte si lasi sa se scurga.
  2. Amesteci carnea cu ceapa tocata, verdeata, sare, piper macinat si miezul de la 3-4 rosii.
  3. Speli orezul, il adaugi peste carne si omogenizezi. Umpli rosiile, le asezi in cratita cu peretii inalti in care ai pus un strat de felii de costita, marar si miezul de rosii ramas.
  4. Acoperi cu apa calda, fierbi la foc potrivit 1 ora. Servesti cu smantana si paine proaspata, alaturi de un vin alb demisec.

Recomandari

Mancaruri