Ragout din carne de mistret

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ragout din carne de mistret este un preparat delicios si apetisant, pe care trebuie sa il incercati ori de cate ori aveti ocazia.

Ingrediente

    • 1 kg carne de pe burta
    • 2 linguri cu otet
    • sare
    • 1 ceapa
    • piper boabe
    • 1/2 lamaie
    • 175 ml vin alb
    • 1 lingura cu zahar
    • 1 lingura cu faina

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 6-8 persoane

  1. Carnea marinata o pui in apa rece, o speli bine, arunci apa, apoi o tai bucati potrivite si o oparesti un sfert de ora cu apa clocotita.
  2. Scoti din apa si pui la fiert cu apa rece, 1 ceapa taiata in patru, 2 linguri cu otet, felii de lamaie, piper boabe si putina sare. Inlaturi spuma si lasi sa fiarba la foc mic pana devine moale. Atunci o scoti si o lasi pe o farfurie, taiata in 6-8 felii.
  3. Supa in care s-a facut o ingrosi cu 1 lingura cu faina, o indulcesti cu 1 lingura cu zahar si o fierbi cu  vinul alb pana ajunge la jumatate.
  4. Sosul fierbinte il strecori intr-o cratita emailata, pui bucatile de carne in sos si lasi pe plita calda 15 minute.
  5. Servesti cald, cu paine proaspata si vin rosu alaturi.

Recomandari

Mancaruri