Ciuperci cu smantana

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Mancarea de ciuperci cu smantana este delicioasa, fiind un preparat perfect pentru vegetarieni sau pentru cei care tin regim sau dieta.

Ingrediente

    • 500 gr ciuperci sau hribi mici
    • 2 linguri cu unt
    • 1 lingurita cu sare
    • 200 gr smantana
    • sare
    • piper macinat
    • marar si  busuioc tocate impreuna

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4-6 persoane

  1. Cureti ciupercile de resturile de frunze, le inlaturi pielita de deasupra, le speli in multe ape si le scoti coditele.
  2. Tai ciupercile sau hribii in sferturi, tai coditele felii mari si le pui impreuna in cratita in care ai inmuiat timp de 2-3 minute in unt cald, impreuna o ceapa tocata marunt.
  3. Acoperi cratita, fierbi inabusit 15 minute, adaugi smantana, sarea si piperul si dai in doua-trei clocote.
  4. Presari deasupra mancarii marar si busuioc tocate impreuna si servesti mancarea fierbinte, cu paine proaspata si vin alb demisec.

Recomandari

Mancaruri