Raci in sos de vin

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Racii in sos de vin este un preparat gustos, apetisant si foarte aromat.

Ingrediente

    • 6-8 raci mari
    • 1 litru de vin alb
    • sare
    • piper
    • 2 morcovi
    • 1 ceapa
    • albitura
    • patrunjel verde
    • ardei rosii iuti
    • cimbru

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 6-8 persoane

  1. Golesti racii de intestine, ii speli si-i pui in oala in care vinul clocoteste. In vin pui sa fiarba: 1 ceapa taiata in patru, albitura tocata marunt, morcovii taiati la fel, 1 crenguta de cimbru, 2 ardei iuti, sare, piper boabe si crengute de patrunjel verde.
  2. Pui racii, dai focul mic si lasi sa fiarba incet 1/2 ora. Lasi in zeama lor o zi, iar cand ii servesti incalzesti sau dai in clocot supa racilor.
  3. Servesti racii cu paine prajita si vin alb sec.

Recomandari

Mancaruri