Musaca de paste fainoase

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Musacaua de paste fainoase este o musaca satioasa si gustoasa, fiind mult mai aromata rece.

Ingrediente

    • 250 gr spaghete sau macaroane
    • 350 gr carne tocata in ameste
    • sare
    • piper macinat
    • 150 ml ulei
    • 2 linguri cu unt

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4-6 persoane

  1. Pui sa fiarba spaghetele in apa care clocoteste, dupa 15 minute  acoperi vasul, stingi focul si pregatesti tocatura.
  2. Carnea tocata o amesteci cu ceapa tocata fin,calesti in ulei si stingi focul cand amestecul nu mai are sos. Racesti si amesteci cu oul batut, sarezi si piperezi dupa gust, lasi deoparte.
  3. Ungi o forma speciala de sticla cu unt, asezi un strat gros de paste limpezite cu apa rece, acoperi cu carne si inchei cu macaroane. Torni peste musaca 1 cana cu suc de rosii sarat, si eventual indulcit, pui forma in cuptorul cald pentru 30 de minute. Servesti musacaua calda, taiata felii mari, fara paine, langa vin rosu sau rose.

Recomandari

Mancaruri