Ardei umpluti cu legume si cuscus

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ardeii umpluti cu legume si cuscus ofera o alta impresie in ceea ce privesc clasicii ardei umpluti. Combinatia dintre legume, ardei si cuscus este fenomenala!

Ingrediente

    • 4 ardei grasi
    • 1 ceapa
    • 2 ciuperci
    • 150 gr cuscus
    • 1/2 dovlecel
    • 75 gr masline rondele
    • 1 lingura cu unt
    • 125 gr cascaval
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Pune la fiert o ceasca cu apa si lingura de unt. Dupa ce a dat in primul clocot, opreste focul si rastoarna cuscusul.Acopera vasul si lasa-l cateva minute, pana cand se absoarbe toata apa.
  2. Separat, caleste ceapa taiata marunt, impreuna cu ciupercile si dovlecelul taiat in cubulete. Adauga maslinele si cuscusul, amesteca usor, apoi potriveste gustul de sare.
  3. Taie deasupra ardeilor un capacel si indeparteaza cotorul, seminte si nervurile. Umple ardeii cu compozitia preparata si adauga deasupra cascaval ras. Pune ardeii intr-o tava termorezistenta si bag-o la cuptor, la foc redus 10 minute, apoi scoate  tava si poti servi.

Recomandari

Mancaruri