Gaina rasol cu sos de ceapa

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Gaina rasol cu sos de ceapa este un preparat delicios pe care daca il gustati o data nu ii veti uita aroma prea usor.

Ingrediente

    • 1 gaina
    • 5 cepe
    • 50 gr unt
    • faina
    • 3 ardei grasi
    • usturoi
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Se spala gaina, se taie in bucati care se dau prin faina. Se asaza ceapa taiata felii intr-o cratita, se adauga si ardeii grasi spalati si taiati fasii si se pun bucatile de carne deasupra. Se adauga unt, se acopera cratita cu capac si se baga la cuptor.
  2. Din cand in cand se toarna cate putina apa, apoi se adauga apa si se lasa sa fiarba. Cand carnea este fiarta se serveste insotita de mujdei de usturoi.

Recomandari

Mancaruri