Cotlete de porc cu ceapa

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Nu trebuie sa fie neaparat Craciunul pentru a savura ccotlete de porc.Aceasta reteta de cotlete de porc cu ceapa, poate inlocui cu siguranta, renumitul gratar fiind si foarte usor de preparat.

Ingrediente

    • 5 cotlete de porc
    • 5 cepe mari
    • 5 felii bacon
    • 5 felii cascaval
    • sare
    • piper
    • unt pentru uns vasul

Instructiuni de preparare

  1. Cotletele se spala si se usuca cu prosoape absorbante.Se bat usor cu ciocanul de snitele, se cresteaza pe margini si se condimenteaza cu sare si piper. Se asaza cotletele intr-un vas sau tava unsa cu putin unt. Pe fiecare bucata de cotlet se aseaza o felie de bacon si  una de cascaval.
  2. Se taie ceapa julien si se freaca cu putina sare. Se preasara desupra cotletelor si se toarna 4-5 linguri de apa. Se acopera vasul cu folie de aluminiu si se introduce in cuptorul preincalzit pentru 50 de minute.
  3. Cu 15 minute inainte de finalul coacerii, se inlatura folia de aluminiu.Cotletele se servesc cu garnitura de cartofi sau orez insotit de o salata de cruditati.

Recomandari

Mancaruri