Snitel picant de porc

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Snitelul picant de porc este un preparat delicos, gustos, ideal pentru orice ocazie, bun atat rece cat si cald.

Ingrediente

    • 4 felii cotlet de porc dezosat
    • 100 ml lapte
    • 4 linguri pesmet alb picant
    • piper macinat
    • 1 ou
    • 3 linguri faina
    • sare
    • ulei pentru prajit

Instructiuni de preparare

  1. Se bate carnea cu ciocanul de snitele, se pudreaza cu sare si piper, dupa gust, si se lasa la frigider 20 de minute sa se fragezeasca si sa se condimenteze.
  2. Se asaza, in trei castronele, oul batut cu putina sare si lapte, faina si in ultimul pesmetul.
  3. Se trec feliile de carne prin faina, apoi rpin ou, iar la final prin pesmet si se prajesc in ulei incins, pe ambele parti pana se rumenesc frumos. Cand sunt gata se scot pe un servet absorbant, apoi se servesc cu garnitura si salata.

Recomandari

Friptura sau Gratar