Pui pane

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Cand doriti sa faceti o schimbare in meniu, dar totusi vreti sa serviti ceva bun, puiul pane este solutia ideala.

Ingrediente

    • 1 pui mic, tanar
    • faina
    • pesmet
    • sare
    • ulei pentru prajit
    • 1 ou

Instructiuni de preparare

  1. Puiul curatat, spalat, se taie bucati, apoi se iau numai pulpele si pieptul care se fac pane.
  2. Carnea de pui se sareaza, se da prin faina, prin ou batut si pesmet, dupa care se prajesc in ulei incins, pe ambele parti.
  3. Cand bucatile de pui s-au rumenit se scot pe servete absorbante ca sa se scurga surplusul de ulei, dupa care se serveste alaturi de garnitura preferata.

Recomandari

Friptura sau Gratar