Cordon bleu cu muschiulet de porc

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Cordon bleu cu muschiulet de porc este un preparat delicios si aromat perfect pentru un pranz satios.

Ingrediente

    • 500 gr  muschiulet de porc
    • 250 gr cascaval
    • 250 gr sunca presata sau jambon slab
    • sare
    • piper
    • 200 ml ulei
    • 4 linguri cu faina
    • 1 ou
    • 200 ml lapte sau cu sifon
    •  marar si patrunjel tocate impreuna

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 6-8 persoane

  1. Se taie 8 felii din bucata de muschi care se bat si se subtiaza pana isi dubleaza suprafata. Se sareaza si se pipereaza.
  2. Se taie 8 felii subtiri de cascaval si 8 felii subtiri de sunca sau jambon. Peste felia de muschi se pune cascavalul, apoi felia de sunca, se ruleaza felia de muschi si se prinde la capete cu scobitori.
  3. Se trec rulourile prin faina, apoi prin aluat subtire obtinut din ou, faina, lapte sau sifon si piper macinat si se prajesc in mult ulei. Se scot pe servetele, apoi se trec in farfurii langa cartofi fierti in coaja intregi.
  4. Se serveste totul cald, fara paine sau cu putina paine de casa si vin alb.

Recomandari

Friptura sau Gratar