- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Spuma de cocos este desertul perfect in zilele calde de vara, mai ales ca il puteti servi cat mai rece, de preferat a doua zi.
		
		Ingrediente
		
			
- 200 ml lapte de cocos
 
- 150 ml frisca lichida
 
- 30 gr zahar
 
- 3 foi gelatina
 
- 30 gr fulgi de nuca de cocos
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Se pun foile de gelatina in apa rece pentru 10 minute si, intre timp, se pun pe foc laptele de cocos, zaharul si fulgii.
 
- Dupa ce laptele s-a incalzit, se trage vasul de pe foc, se adauga gelatina si se amesteca pentru a o incorpora.
 
- Se bat frisca si albusurile separat si apoi se amesteca in laptele cu gelatina. Se amesteca cu delicatete, se toarna in pahare si se da la rece pentru 2 ore. Se serveste spuma cu nuca de cocos deasupra.