- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Jeleul pentru ornarea torturilor ofera deserturilor un aspect placut si frumos, incantand in acelasi timp ochii  invitatilor.
		
		Ingrediente
		
			
- 150 gr zahar tos
 
- 150 ml suc de fructe
 
- 2 foi de gelatina
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Se fierb intr-un vas zaharul cu sucul de fructe, pana ce siropul rezultat se leaga bine. Se adauga 2 foi de gelatina, inmuiate inainte in apa rece, si se mai dau cateva clocote, amestecand mereu, pana se topeste bine gelatina. 
 
- Jeleul se toarna caldut deasupra tartelor sau a altor prajituri, se intinde cu o lingura uda si se lasa sa se inchege.