- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Aceste fursecuri umplute cu spuma sunt de mare efect la mesele unde  sunt copii. Faptul ca sunt delicioase face din ele  desertul preferat.
		
		Ingrediente
		
			PENTRU FURSECURI:
- 150 gr zahar pudra
 
- 5 galbenusuri
 
- 1 ou intreg
 
- 150 gr migdale macinate
 
- 300 gr unt
 
- 150 gr faina
 
PENTRU UMPLUTURA:
- 3 albusuri
 
- 120 rg zahar
 
- 1 lingura dulceata de caise
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Se freaca spuma zaharul pudra cu galbenusurile si cu oul intreg si, cand incepe sa se ingroase compozitia se adauga migdalele macinate, untul topit si racit si faina. Se amesteca bine aluatul, care se intinde apoi intr-o foaie potrivit de groasa si se coace intr-o tava tapetata cu hartie de cocpt.
 
- Cand foaia s-a copt se taie in betisoare sau cercuri si se lasa sa se raceasca.
 
- Intre timp, se freaca albusurile cu zaharul, pana se intareste, apoi se adauga dulceata omogenizand bine spuma. Spuma preparata se intinde in strat subtire, apoi se baga fursecurile iarasi la cuptor, cat sa se usuce glazura.