Fursecuri cu banane si fulgi de ciocolata

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Fursecurile cu banane si fulgi de ciocolata sunt perfecte la o ceasca de cafea, si servite a doua zi ele se fragezesc.

Ingrediente

    • 500 gr faina alba
    • 2 lingurite praf de copt
    • 1/2 lingurita sare
    • 1/4 lingurita bicarbonat de sodiu
    • 200 gr zahar tos alb
    • 100 gr unt, la temperatura camerei
    • 2 oua
    • 1 lingurita esenta de vanilie
    • 3 banane pasate
    • 300 gr fulgi de ciocolata

Instructiuni de preparare

  1. Intr-un castron ceneti faina impreuna cu praful de copt, sarea, bicarbonatul de sodiu, apoi dati vasul deoparte.
  2. Frecati bine untul cu zaharul pana obtineti o crema lucioasa si aerata, in care incorporati treptat ouale si esenta de vanilie. Adaugati piurerul de banane, omogenizati amestecul, apoi incorporati amestecul de faina, pana se omogenizeaza. Adaugati fulgii de ciocolata, si incorporati-i in aluat, apoi cu o lingura asezati gramezi mici, intr-o tava tapetata cu hartie de  copt, la distanta unele de altele.
  3. Introduceti tava cu fursecurile la cuptor pentru 12-15 minute,la foc moderat, apoi scoateti-le pe un gratar pana se racesc.

Recomandari

Deserturi