- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Desertul din fructe de iarna cu vin spumos este un desert rafinat, foarte gustos si aromat.
		
		Ingrediente
		
			
- 2 portocale
 
- 4 mere
 
- 4 pere
 
- visine din compot
 
- cirese din compot
 
- 2 banane
 
- 4 linguri cu zahar farin
 
- 500 ml vin spumos
 
- vanilie
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Cureti merele, perele si portocalele de coaja si de seminte, le tai felii subtiri si le pui intr-un castron adanc, apoi le acoperi si pe acestea cu zahar farin si cu putina vanilie, si pui vasul la rece. 
 
- Cand servesti salata de fructe, adaugi bananele taiate felii subtiri, acoperi cupele cu vin spumos tinut la rece si servesti imediat.