Fursecuri fine umplute

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Fursecurile fine umplute sunt delicioase, iar umplutura o puteti schimba ori de cate ori doriti un desert aromat.

Ingrediente

    • 200 gr gris fin
    • 150 gr faina
    • 100 gr unt
    • 60 gr zahar pudra
    • 1/2 lingurita praf de copt
    • apa de flori de portocal

    PENTRU UMPLUTURA:

    • 200 gr caise uscate

    PENTRU SERVIT:

    • zahar pudra

Instructiuni de preparare

  1. Se pun  caisele in apa calduta sa se umfle, pana se prepara aluatul.
  2. Pentru aluat, faina se amesteca bine cu grisul, zaharul pudra, untul moale si praful de copt. Se mixeaza si se adauga atata apa de flori de portocal cat sa se poata obtine un aluat omogen care nu curge.Se lasa aluatul preparat se sa odihneasca 30 de minute.
  3. Intre timp, se scurg caisele si se taie marunt. Apoi, din aluat se rup pucati care se umplu cu caise tocate, si se remodeleaza intre palme.
  4. Se pun fursecurile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da tava la cuptor pentru 20 de minute. Se lasa apoi sa se raceasca, se dau prin zahar pudra si se servesc.

Recomandari

Deserturi