- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		 Crema de nuci cu frisca este foarte aromata si gustoasa, si servita rece,ofera o senzatie de racorire placuta.
		
		Ingrediente
		
			
- 300 gr nuci macinate
 
- 200 ml lapte
 
- 100 gr zahar
 
- 3 linguri rom
 
- 1 lingura ciocolata neagra rasa sau cacao
 
- 4 linguri frisca natuta
 
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Se fierb nucile macinate cu laptele si zaharul, pana cand se ingroasa ca o crema, apoi se ia de pe foc. 
 
- Dupa ce s-a racorit putin amestecul, se adauga romul, ciocolata rasa sau cacaua si frisca batuta si se omogenizeaza amestecul. se toarna compozitia in pahare si se lasa sa se raceasca inainte de a o servi.
 
- Daca folositi cacao pudra in loc de ciocolata trebuie marita si cantitatea de zahar cu 150 gr.