Crema de fructe de padure si portocale

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Crema de fructe de padure si portocale trebuie sa o incercati pentru ca este aromata, dulce si gustoasa.

Ingrediente

    • 2-3 portocale mari
    • un jeleu cu aroma de portocale
    • 2-3 linguri de frisca nefermentata (grasa)
    • 1 albus de ou
    • 100 gr fructe de padure (se vor folosi afine, agrise si/sau coacaze)

Instructiuni de preparare

  1. Taie cu grija portocalele in jumatate. Stoarce sucul, dar incearca sa pastrezi coaja intacta. Masoara sucul si adauga suficienta apa incat sa ai 350 ml de lichid.
  2. Dizolva jeleul in acest lichid, lasa-l sa se raceasca putin si sa inceapa sa se intareasca. Bate cu telul si apoi adauga frisca si albusul de ou, si el batut tare, in prealabil.
  3. Pune un strat de fructe de padure pe fundul fiecarei coji de portocala, acopera cu amestecul de jeleu si decoreaza din nou cu fructe de padure.

Recomandari

Deserturi