- Serves: 4 people
 
				- Prep Time: 30 min
 
				- Cooking: 2 hours
 
				- Calories: 632 kcal
 
			
			 Print
			
		
		
		Biscuitii Anzac trebuie sa ii incercati pentru ca sunt foarte buni si aromati, dulci si pe placul tuturor.
		
		Ingrediente
		
			
- 100 gr unt
 
- 1 lingura miere de albine
 
- 1 lingurita bicarbonat
 
- 100 gr zahar tos fin
 
- 75 gr fulgi de ovaz
 
- 75 gr fulgi de cocos
 
- 100 gr faina
 
USTENSILE:
						
		
		
		Instructiuni de preparare
		
- Tapetati tavile cu hartie de copt, iar intr-un vas topiti impreuna untul cu mierea de albine. Amestecati  bine pana cand compozitia se uniformizeaza. Turnati intr-o ceasca 2 linguri de apa fierbinte si dizolvati in ea bicarbonatul, apoi incorporati-l in amestecul de miere cu unt.
 
- Intr-un caston mai mare amestecati faina cu zaharul, fulgii de ovaz si cocos.Turnati petse amestecul de miere cu unt si amestecati bine pana obtineti un aluat. 
 
- Cu o lingura de desert, turnati amestecul in gramezi pe tava, la distanta mare unele de altele.Coaceti 8-10 minute in cuptorul incins. Preparatele cresc si se rumenesc frumos, apoi lasati-le pe un gratar pana se racesc.