Carne de porc in suc propriu pentru iarna

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Carnea de porc in suc propriu pentru iarna este o metoda rapida si sigura de a pastra carnea de porc peste iarna, lucru care ii asigura si un gust mault mai aromat si delicat.

Ingrediente

    • carne macra de porc
    • sare
    • grasime de porc

Instructiuni de preparare

  1. Carnea  macra de porc se taie in bucati potrivite, de grosimea degetului. Se dau bucatile prin sare si se asaza in borcane de 1 kg. Borcanele se leaga la gura cu hartie de ziar si se baga in cuptor, la foc potrivit, timp de o ora.
  2. Se scot borcanele din cuptor, se inlatura ziarul, iar in borcane se toarna grasime calduta pana se umplu, apoi se acopera borcanele cu celofan dublu si se leaga strans.
  3. Se pun borcanele in camara rece si se pastreaza pana la folosire. Carnea de porc astfel conservata se poate folosi la orice tip de mancare.

Recomandari

Conserve si Muraturi