Punci cu ou

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Punciul cu ou trebuie sa il incercati pentru ca este aromat, dulce si pe placul tuturor.

Ingrediente

    • 3 oua
    • 130 gr zahar sau 4 linguri miere de albine
    • 2 lingurite ceai
    • 500 ml vin alb
    • 1 lamaie

Instructiuni de preparare

  1. Se freaca bine la bain-marie ouale cu zaharul pana se obtine o crema.
  2. Separat se prepara o infuzie de ceai din cele doua lingurite de ceai, intr-o jumatate de litru de apa fiarta. se lasa sa stea 5 minute, dupa care se amesteca ceaiul cu vinul si cu zeama de lamaie.
  3. Cand acest lichid este rece, se toarna treptat peste crema de ou rece. Se amesteca bine si se baga la frigider pana in momentul servirii.

Recomandari

Cocteil-uri alcoolice