Sufleu de oua cu cacao

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Sufleul de oua cu cacao este un preparat aromat si apetisant, pe care il puteti servi atat la micul dejun cat si la gustare.

Ingrediente

    • 250 gr zahar
    • 5 galbenusuri
    • 10 albusuri
    • vanilie
    • 1 lingura cacao

Instructiuni de preparare

  1. Se freaca bine zaharul cu galbenusurile, se adauga vanilia, cacaua si se mai freaca pana se obtine o crema. Se incorporeaza in crema albusurile batute spuma tare, amestecand usor cu lingura, de sus in jos.
  2. Se toarna compozifia intr-o forma bine unsa cu unt si presarata cu zahar tos. Se coace sufleul in cuptor, la foc moderat, timp de 20 de minute. Cu 2 minute inainte de a servi, se scoate sufleul din cuptor, se pudreaza cu zahar si se pune din nou in cuptor, ca sa se caramelizeze zaharul. Se serveste fierbinte.

Recomandari

Aperitive