Rulada de cascaval

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Rulada de cascaval este un aperitiv delicios pe care il puteti servi si la micul dejun. Acest preparat poate fi imbunatatit cu ardei gras rosu si se consuma in maxim 3 zile de la data la care l-ati preparat.

Ingrediente

    • 250 gr cascaval afumat
    • 150 gr unt
    • 200 gr crema de branza
    • 100 gr somon afumat
    • 1 legatura patrunjel verde
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Ia cascavalul si pune-l 10 minute in apa clocotita. Opreste focul si acopera vasul cu un capac.
  2. Scoate cacavalul din amabal si intinde-l pe o folie alimentara din plastic cu ajutorul unui sucitor de lemn, ca pe aluat, pana obtii o foaie groasa de 1 cm.
  3. Freaca bine untul, iar cand se inmoaie adauga crema de branza, treptat, iar la final, potriveste de sare si adauga patrunjelul verde tocat marunt.
  4. Tapeteaza foaia de cascaval cu bucati de somon, apoi pune uniform crema de branza si ruleaza cat mai strans. Inveleste batonul intr-o folie de plastic si da-l la frigider minim 2 ore sa se intareasca.

Recomandari

Aperitive