Rosii coapte pe paine pufoasa

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Nimic nu e mai simplu decat aceasta reteta.Dar pe cat de simpla pe atat de delicioasa este mai ales daca punem si o frunza de busuioc.

Ingrediente

    • o lingura de ulei de masline
    • 6 rosii
    • 4 felii de paine pufoasa
    • otet balsamic
    • sare si piper
    • putin parmezan

Instructiuni de preparare

  1. Incalziti grillul si stropiti peste el putin ulei de masline. Pana se incinge grillul taiati rosiile rondele si cand acesta s-a incins puneti-le pe gratar. Lasati-le sa se coaca timp de 4-6 minute pana cand capata o culoare maronie.
  2. Pana cand rosiile sunt gata prajiti feliile de paine.
  3. Asezati rosiile pe feliile de paine prajita adaugand putina sare si piper. Stropiti cu putin ulei de masline si otet balsamic iar cand serviti puneti putin parmezan

Recomandari

Aperitive