Pasta de caju

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pasta de caju este un aperitiv delicios al carui gust il puteti imbunatati prin adaugarea in blender a doi catei de usturoi, astfel aroma va fi delicioasa!

Ingrediente

    • 200 gr caju
    • 2 linguri uei de masline
    • 1 bagheta graham
    • 50 ml apa
    • zeama de la 1/2 lamaie
    • patrunjel verde
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Alunele caju se pun intr-un castron cu apa rece si se lasa sa se inmoaie timp de 8 ore, dupa care se scurg de apa si se zdrobesc cu blenderul impreuna cu sucul de lamaie, apa si uleiul de masline. Va rezulta o crema fina cu un gust delicios, care se potriveste de sare.
  2. Pasta se serveste imediat, pe felii de bagheta si se decoreaza cu frunze de patrujel verde.
  3. daca pasta iese prea tare, mai pune apa si amesteca pana cand compozitia devine foarte fine.

Recomandari

Aperitive