Morcovi de iarna

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Morcovii de iarna este o reteta delicioasa post pentru o gustare rapida si energizanta.

Ingrediente

    • 6 morcovi mijlocii
    • 2-3 linguri cu ulei
    • 2 linguri cu zahar
    • 1/2 lingurita cu scortisoara
    • o ceasca apa
    • sare

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4-6 persoane

Timp de preparare 1 ora

  1. Curatati morcovii de coaja, ii spalati si-i taiati felii subtiri, apoi ii asezati in cratita emailata cu ulei de salata si putina apa calduta. Fierbeti acoperit la foc mic pana cand se pot consuma.
  2. Sarati putin si turnati peste morcovi un sos de zahar pe care-l faceti din: 2 linguri cu zahar, 3 linguri cu apa, 1/2 lingurita de scortisoara pulbere. Fierbeti sosul 2-3 minute pe foc mic, rasturnati peste morcovi, si clocotiti mancarea 2 minute.
  3. Trageti vasul de pe foc si serviti morcovii calzi, cu paine prajita.

Recomandari

Aperitive