Minitarte cu legume

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Minitartele cu legume sunt , cu siguranta , preferatele copiilor, deoarece sunt si aspectuoase si foarte gustoase!

Ingrediente

    • 200 rg faina
    • 2 linguri iaurt gras
    • 1 galbenus
    • 100 gr unt
    • 2 linguri apa calduta
    • sare

    PENTRU UMPLUTURA:

    • 500 gr branza de vaci
    • 6 catei de usturoi
    • 1 dovlecel
    • 1 ardei gras galben
    • 1 ardei gras rosu
    • 100 gr iaurt
    • 2 castraveti
    • 1 vanata
    • 3 linguri unt
    •  frunze proaspete de rozmarin
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Framanta faina cu untul moale, sare, iaurtul, galbenusul de ou si apa calduta. Da la rece 20 de minute, apoi intinde aluatul si asaza-l in forme de briose unse cu unt. Inteapa din loc in loc cu furculita si coace-le, la foc moderat 10 minute.
  2. Paseaza branza cu iaurtul si usturoiul pana obtii o pasta foarte fina. Adauga castravetii in cubulete cat mai mici. Taie restul de legume in cubulete si caleste-le in unt cu putina sare.
  3. Umple tartele cu crema de branza, pune o lingurita cu legume sotate si decoreaza cu frunze de rozmarin, apoi le poti servi.

Recomandari

Aperitive