Crochete cu jambon si carne de vaca

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Crochetele cu jambon si carne de vaca sunt delicioase daca sunt servite la micul dejun a doua zi sau de ce nu ca aperitiv la o cina alaturi de cei dragi.

Ingrediente

    • 500 gr carne tocata de vita
    • 200 gr jambon (sau sunca presata)
    • 2 linguri cu faina
    • 2 oua
    • 1 ceapa
    • 2-3 ciuperci
    • 1 felie de franzela
    • 1 crenguta de cimbru verde sau uscat
    • sare
    • piper macinat
    • patrunjel tocat
    • 150 ml ulei

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 6-8 persoane

  1. Daca folosesti carne netocata, cureti de pielite bucata intreaga, o tai cuburi mici si o treci prin masina de tocat impreuna cu jambonul taiat felii subtiri (fara sorici), 1 felie de paine si 1 ceapa taiata sferturi, folosind sita deasa a masinii de tocat.
  2. Carnea tocata  o amesteci cu felioare de ciuperci, patrunjel tocat, sare si piper macinat (cate 1/4 lingurita din fiecare), spargi ouale si framanti cateva minute pasta de carne avand mainile ude. Formezi crochete de marimea micilor pe care le treci prin faina si le prajesti in ulei incins. Le servesti cu muraturi sau legume crude de sezon: rosii, castraveti, ardei, cu paine proaspata si vin rosu.

Recomandari

Aperitive