Pui de caracatita la tigaie

Multora le plac fructele de mare, dar putini stiu ca desi pare complicat se prepara destul de usor.Pentru asta va oferim o reteta de pui de caracatita la tigaie care se prepara in numai 10 minute iar gustul lor delicios va va surprinde placut!

4.5 stars based on 35 reviews
  • Reteta de puiu de caracatita la tigaie este delicioasa mai ales in zilele caniculare de vara. Reteta de puiu de caracatita la tigaie este delicioasa mai ales in zilele caniculare de vara.

Ce ingrediente se folosesc?

  • 1 kg  baby caracatita
  • faina
  • sare
  • ulei

Cum se prepara?

  1. Se curata bine fiecare pui de caracatita si, daca acestea nu sunt foarte marile lasati 1ntregidaca sunt mari taiati-i in bucati mai mici.Dupa ce s-au curatat se spala cu apa rece si se lasa la scurs.
  2. Se pune faina pe o farfurie si se pune o tigaie cu ulei la incins.Se tavalesc caracatitele prin faina, apoi se pun in uleiul incins, sa se prajeasca.Cand devin aurii se scot pe o farfurie in care s-au pus cateva servete de hartie pentru a scurge tot surplusul de ulei, dupa care se pun peste putina sare.
  3. Se serveste fierbinte, ca un fel de mancare principal adaugand cateva felii de lamaie.

Vezi retete similare

Piept de pui cu legume si sos de vin Piept de pui cu legume si sos de vin
Pieptul de pui cu legume si sos de vin este un fel principal delicios, dietetic si foarte gustos, pe care il puteti preparat ori de cate oro doriti sa mancati ceva usor.
Ciocanele de pui in crusta dulce Ciocanele de pui in crusta dulce
Ciocanelele de pui in crusta dulce este un preparat delicios pe care trebuie sa il preparati pentru o cina in familie.Fiind crocante ciocanelele se pot servi si reci, a doua zi.
Rulou de pui cu ciuperci si cascaval Rulou de pui cu ciuperci si cascaval
Ruloul de pui cu ciuperci si cascaval este un preparat pe care il puteti servi atat cald ca fel principal cat si rece ca aperitiv delicios.
Piept de pui in stil italian Piept de pui in stil italian
Pieptul de pui in stil italian este un preparat delicios pe care trebuie sa il incercati pentru ca este delicios si foarte gustos.
Aripioare de pui in crusta Aripioare de pui in crusta
Aripioarele de pui in crusta sunt foarte gustoase, ele fiind delicioase atat calde cat si reci, mai ales daca sunt servite chiar a doua zi.
Pui cu usturoi si rozmarin Pui cu usturoi si rozmarin
Puiul cu usturoi si rozmarin etse foarte gustos si aromat, pe care il puteti prepara in zilele in care stiti ca aveti invitati la masa.
Pui umplut cu ciuperci unt si patrunjel Pui umplut cu ciuperci unt si patrunjel
Puiul umplut cu ciuperci unt si patrunjel este reteta de succes pentru un pranz senzational, gustos si foarte aromat.
Pui cu sos de branza Pui cu sos de branza
Puiul cu sos de branza este un preparat delicios si apetisant, foarte gustos si usor de preparat.
Pui cu sos aromat Pui cu sos aromat
Puiul cu sos aromat este varianta perfecta pentru o masa in familie la sfarsitul saptamanii.
Pui pe sare Pui pe sare
Puiul pe sare trebuie sa il preparati pentru ca este gustos, aromat si de ce nu..usor de preparat.

Friptura sau Gratar de azi

Scrumbie in pergament Scrumbie in pergament
Scrumbia in pergament trebuie sa o incercati pentru ca este delicioasa, cu aroma intensa si plina de minerale sanatoase.
Frigarui dobrogene din carne de miel Frigarui dobrogene din carne de miel
Frigaruile dobrogene din carne de miel sunt foarte fragede si aromate, numai bune pentru un pranz delicios si satios.