Mazare sote

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Secretele mazarii sote este ca nu este numai sanatoasa dar si deosebit de gustoasa. La prepararea acestei mazare verde sote trebuie avut grija ca mazarea sa se fiarba in putina apa, pentru a pastra vitamina C, care se stie ca este eficienta in anemie, d

Ingrediente

    • mazare boabe proaspata
    • 1 lingurita zahar
    • 25 gr unt
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Mazarea se spala si se pune la fiert intr-o oala cu apa, sare si unt, adaugand in mometul cand incepe sa clocoteasca si o lingurita de zahar.
  2. Cand mazarea este fiarta se scurge de apa si se serveste ca garnitura la fripturile slabe sau la friganele.

Recomandari

Mazare ardeleneasca

Mazarea ardeleneasca este o ganitura rapida, delicioasa si plina de vitamine si minerale.

30 min
4 servings

Mazare pastai in unt

Mazarea pastai in unt este o garnitura foare gustoasa si sanatoasa. Datorita faptului ca contine multe vitamine si fibre mazarea pastai in unt nu ar trebui sa lipseasca din meniul nostru saptamanal.

30 min
4 servings

Mazare cu orez

Mazarea cu orez este o garnitura foarte gustoasa, dar mai ales plina de vitamine si fibre.Aceasta garnitura ar trebui sa fie printre preferatele tuturor deoarece contine multa vitamina C si fier.

30 min
4 servings

Sote de morcovi

Soteul de morcovi este o garnitura plina de vitamine si foarte gustoasa. Soteul de morcovi se poate servi atat cald cat si rece fiind la fel de gustos.

30 min
4 servings

Sote de morcovi- varianta 2

Soteul de morcovi este un preparat delicios,, pe care il puteti prepara si in zilele de post, avand un gust si o aroma speciala.

30 min
4 servings

Garnituri