Ciuperci sotate

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ciupercile sotate sunt delicioase, aromate si ideale ca garnitura alaturi de friptura preferata.

Ingrediente

    • 500 gr ciuperci mici
    • sare
    • patrunjel verde
    • 50 ml ulei
    • piper macinat

Instructiuni de preparare

  1. Se spala bine ciupercile si se streg cu servete de hartie. Se pune uleiul la incins intr-un vas incapator, se pun ciupercile si se presara cu sare.
  2. Se scutura vasul din cand in cand pentru ca toate ciupercile sa vina in contact cu uleiul incins. Ciupercile isi vor lasa apa care se va evapora, apoi se vor rumeni frumos.
  3. Cand toate ciupercile sunt rumenite, se trage vasul de pe foc, se presara patrunjel verde si piper, se amesteca usor, apoi se poate servi.

Recomandari

Garnituri