Crap la protap

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Crapul la protap este delicios, aromat si se poate prepara cu orice ocazie. Cunoscatorii stiu ca crapul la protap este delicios.

Ingrediente

    • 1 crap
    • cimbru
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Se curata pestele, se spala, se taie in doua, de-a lungul sirii spinarii, se sareaza si se infige fiecare parte in protap. Se asaza protapul oblic in pamant, inclinat spre mijlocul focului. Se prajesc pe ambele parti, iar cand este gata se presara cu cimbru si se serveste.

Recomandari

Crap la gratar

Nimic nu se compara cu crapul la gratar. Este gustos, aromat si foarte rapid de preparat.

30 min
4 servings

Crap sau caras la gratar

Crapul sau carasul la gratar este preparatul indragut de toata lumea deoarece este delicios si foarte gustos.

30 min
4 servings

Crap umplut cu spanac

Crapul umplut cu spanac trebuie sa il incercati pentru ca este foarte bun si gustos, mai ales daca il serviti la o masa festiva.

30 min
4 servings

Buzunarele de crap

Buzunerelele de crap este un fel de mancare idela pentru cei care doresc sa servesca pestele preparat in alf fel decat cel clasic.

30 min
4 servings

Piept de pui cu legume la gratar

Pieptul de pui cu legume la gratar este un preparat delicios, foarte satios si aromat.

30 min
4 servings

Friptura sau Gratar