Calamar pane

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Daca credeati ca inelel de calamar se prepara greu v-ati inselat.Aceasta reteta de calamar pane va va convinge ca fructele de mare se prepara mult mai repede decat credeati dvs. iar gustul este inconfundabil de delicios!

Ingrediente

    • 800 gr calmar
    • faina
    • ulei
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Calamarul se spala bine cu multa apa apoi se usuca cu servete absorbante. Se taie calamarul inele groasa se 5 mm care se trec prin faina, apoi se pun intr-o tigaie cu ulei incins.Se prajesc pe ambele parti in baie de ulei, apoi se scot tot pe servete absorbante pentru a se scurge tot surplusul de ulei.
  2. Inelele de calamar pane se servesc reci alaturi de multa lamaie.

Recomandari

Friptura sau Gratar