Crap la gratar

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Nimic nu se compara cu crapul la gratar. Este gustos, aromat si foarte rapid de preparat.

Ingrediente

    • 1 crap
    • 100 gr unt
    • patrunjel verde
    • faina
    • zeama de lamaie
    • sare
    • piper
    • ulei

Instructiuni de preparare

  1. Se curata crapul, se spala, se taie in bucati si se fac incizii in fiecare bucata. Se dau bucatile de peste prin faina ca sa prinda crusta, se ung cu ulei si se pun pe gratar, la foc mic si se frig pe ambele parti.
  2. Crapul rumenit se serveste cu un sos facut din unt topit, sare, piper, zeama de lamaie si patrunjel verde tocat fin. Optional  se poate servi cu mujdei de usturoi.

Recomandari

Friptura de vita la gratar

Friptura de vita la gratar este cea mai buna si delicioasa friptura fiind la mare cautare in sezonul cald.

30 min
4 servings

Crap sau caras la gratar

Crapul sau carasul la gratar este preparatul indragut de toata lumea deoarece este delicios si foarte gustos.

30 min
4 servings

Heringi la gratar cu sos de unt

nimic nu se compara cu pestele la gratar, iar daca pestele este slab, cu atat mai bine.Heringul la gratar este un preparat delicios, ideal in orice sezon sau moment al zilei.

30 min
4 servings

Friptura de porc la gratar

Friptura de porc la gratar este cea mai buna deoarece este foarte aromata si gustoasa.

30 min
4 servings

Piept de pui cu legume la gratar

Pieptul de pui cu legume la gratar este un preparat delicios, foarte satios si aromat.

30 min
4 servings

Friptura sau Gratar