Zarzavat pentru ciorbe- varianta 3

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Zarzavatul pentru ciorbe trebuie sa existe in orice camara, pentru ca iarna nu se gasesc multe legume pentru a prepara o ciorba gustoasa.

Ingrediente

    • 3 kg morcov
    • 2 aspirine
    • 1,5 kg patrunjel
    • frunze de telina
    • 1,5 kg gogosari
    • frunze de patrunjel
    • 1 telina
    • 500 gr sare
    • 1 kg ceapa

Instructiuni de preparare

  1. Se taie marunt (cubulete) zarzavatul, se amesteca cu sarea si conservantul apoi se pune in borcane. Se sterilizeaza borcanele, apoi se patreaza la loc racoros.
  2. Zarzavatul  pentru ciorbe inlocuieste cu succes zarzavatul proaspat pe timp de iarna.

Recomandari

Conserve si Muraturi