Supa de sparanghel-varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Supa de sparanghel este o supa aromata si foarte gustoasa, perfecta atat rece cat si calda.

Ingrediente

    • 250 gr sparanghel
    • 2 cartofi mari
    • 1 litru supa de legume
    • 1 ou
    • 150 gr  smantana
    • 1 lingurita cu gris
    • sare

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 persoane

  1. Cureti sparanghelul si alegi partea frageda dinspre varfuri, legi in snopuri de 5-6 fire, cu ata de bumbac, pui sa fiarba in supa de legume care clocoteste pentru 5-10 minute, apoi scoti sparanghelul si il lasi pe o farfurie.
  2. Cureti cartofii, ii speli, ii treci pe razatoarea mare, ii speli din nou, ii pui in supa. Fierbi 15 minute, adaugi grisul in ploaie si sarezi. Dupa inca 15 minute, stingi focul, lasi sa se raceasca 10 minute, adaugi oul batut cu smantana si desfaci sparanghelul in supa, apoi servesti cu crutoane de paine prajita.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri