Ciorba cu perisoare de curcan

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ciorba cu perisoare de curcan este o ciorba usoara, delicioasa, pe care o puteti servi si celor mici, avand o aroma de neconfundat.

Ingrediente

    • 2 aripi de curcan
    • 1 telina
    • 3 cartofi
    • 2 cepe
    • 2 morcovi
    • 1 ou
    • bors
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Spala aripile de curacan si pune-le la fiert in apa cu sare. Ia spuma de cateva ori si pune apoi o ceapa si jumatate taiata solzisori, morcovii taiati in bucati, cartofii si telina cubulete.
  2. Cand legumele sunt aproape fierte, scoate carnea de pe oase  si inlatura pielea. Da -o prin masina de tocat, adauga oul, rstul de ceapa tocata fin, putina sare, si modeleaza galuste.
  3. Cand supa fierbe, pune perisoarele si lasa-le sa fiarba 15 minute si adauga borsul fiert separat. Lasa sa se racoreasca, apoi serveste cioba cu patrunjel verde tocat fin deasupra.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri