Bors de sfecla

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Borsul de sfecla este un preparat pe cat de ciudat pare...pe atat de plin de vitamine. Merita sa il preparati macar o data.

Ingrediente

    • 1 sfecla
    • 1 ceapa
    • 1 radacina de patunjel
    • 200 gr smantana
    • 1 morcov
    • 1 telina mica
    • ulei
    • bors
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Curata legumele, sfecla tai-o cubulete sau da-o pe razatoarea mare.
  2. Incinge cateva linguri  cu ulei si caleste ceapa taiata marunt, morcovul, telina si radacina de patrunjel, iar la sfarsit pune sfecla. completeaza cu apa, pune o lingurita de sare si lasa sa fiarba.
  3. Cand legumele sunt fierte, pune borsul dar separat intr-un clocot. Potriveste de sare si lasa sa fiarba 5-10 minute.
  4. Serveste borsul de sfecla fierbinte, cu o lingura de smantana, crutoane, ceapa cruda si slanina afumata.

Recomandari

Supe, Ciorbe, Borsuri