Ceviche

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ceviche este de fapt o salata rece din peste si fructe de mare care se prepara prin marinarea la rece a ingredientelor.

Ingrediente

    • 800 gr fileuri proaspete de cod sau orice alt fel de peste alb
    • 200 gr creveti decorticati
    • 100 ml suc proaspat de lime
    • 100 ml suc proaspat de lamaie
    • 2 rosii
    • 1 ardei iute verde
    • 1/2 ceapa tocata
    • 2 lingurite sare
    • 1 varf de cutit oregano uscat
    • 1 varf de cutit boia iute de arde
    • frunze de coriandru

Instructiuni de preparare

  1. Taiati pestele in cuburi si rupeti crevetii  in bucatele. Intr-un castron amestecati toate ingredientele, cu exceptia frunzelor de coriandru
  2. Acoperiti castronul cu capac si bagati-l la frigider pentru ora, apoi amestecati bine ingredientele si mai bagati-l la frigider inca 2 ore ca sa se intrepatrunda aromale.
  3. Dupa 2 ore scoateti din frigider, si serviti in castronase decorate cu frunze de coriandru.

Recomandari

Salate