Prajitura prajiturilor

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Prajitura prajiturilor este un desert de exceptie, pe care il puteti prepara si sub forma de tort.

Ingrediente

    • 500 ml frisca lichida
    • 5 linguri  zahar pudra
    • 2 plicuri gelatina pentru decor
    • 1 pachet piscoturi de sampanie
    • 1 litru iaurt natur
    • 3 plicuri gelatina pentru crema
    • 300 gr fructe de padure sau exotice

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 12 portii
Timp de preparare 50 minute
Timp de asteptare 12 ore

  1. Se tapeteaza o tava mare cu piscoturi. Se pune gelatina entru crema la inmuiat in apa rece conform indicatiilor de pe ambalaj, iar separat se amesteca iaurtul cu frisca lichida si  zaharul pudra. Se incorporeaza in compozitie gelatina inmuiata, apoi se toarna toata compozitia peste piscoturile din tava.
  2. Se baga tava la frigider si, dupa ce s-a inchegat putin se adauga peste crema fructele, proaspete sau congelate. Se toarna peste fructe gelatina pentru decor, preparata conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi se baga prajitura la frigider pana doua zi, ca sa se inchege gelatina si crema.

Recomandari

Prajituri