Prajitura pavlova rapida

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Prajitura pavlova este o prajitura dulce si aromata, perfecta in zileel reci de iarna...

Ingrediente

    • 4 albusuri de ou
    • 250 gr zahar tos alb
    • 1 lingurita esenta de vanilie
    • 1 lingurita zeama de lamaie
    • 2 lingurite amidon de porumb
    • frisca
    • 6 kiwi curatate si feliate

Instructiuni de preparare

  1. Intr-un castron mare bateti albusurile spuma, adaugand treptat zaharul cate o lingura o data si mixand energic dupa fiecare. Mixati bine pana cand spuma se ingroasa si devine lucioasa, moment in care adaugati esenta de vanilie, zeama de lamaie si amidonul de porumb.
  2. Turnati amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt, avand grija sa ii dati bezelei forma rotunda, raspandind amestecul din centru spre margini.
  3. Introduceti tava in cuptorul incins si coaceti o ora, la foc moderat, apoi scoateti-o direct pe un gratar ca sa se raceasca.
  4. Intr-un castron mic, mixati smantana pana se intareste si umpleti cu ea centrul bezelei si decorand cu felii de kiwi.

Recomandari

Prajituri