Prajitura mignon Ceahlaul

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Prajitura mignon Ceahlaul trebuie sa o incercati, este dulce,aromata si cu siguranta pe placul dvs!

Ingrediente

    • 4 oua
    • 100 gr zahar
    • 1 plic zahar vanilat
    • 100 rg faina
    • 80 gr alune macinate
    • crema de ciocolata
    • rom
    • marmelada

Instructiuni de preparare

  1. Se freaca la bain marie galbensuurile cu zaharul tos si cu cel vanilat, pana se obtine o spuma  in care se adauga  faina, alunele macinate si, la final, albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o tava dreptunghiulara intinsa, dar nu foarte inalta, apoi se coace 10-13 minute.
  2. Cand blatul s-a racit, se decupeaza rondele  cu gura unui pahar. Resturile de blat se faramiteaza si se amesteca cu crema de ciocolata si putin rom.
  3. Fiecare rondea se unge cu putina marmelada, iar deasupra de toarna un con de crema, cu ajutorul unui pos. Se baga prajitura la frigider, apoi se poate glaza cu fondant.

Recomandari

Prajituri