Cornulete cu branza-varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Cornuletele cu branza sunt preprate specifice evreiesti, foarte gustoase si aromate.

Ingrediente

    PENTRU ALUAT:

    • 500 gr faina
    • 1/2 lingurita praf de copt
    • 125 gr unt
    • 1 varf cutit de zahar
    • 50 ml apa
    • 1 ou
    • 1 varf de cutit sare
    • 75 ml apa fierbinte

    PENTRU UMPLUTURA:

    • 150 gr mozzarella rasa
    • 100 gr branza de vaci
    • 1 ou
    • 1 lingurita faina

Instructiuni de preparare

  1. Se amesteca drojdia cu zaharul si se dizolva in apa fierbinte. Se adauga restul ingredientelor pentru aluat si se framanta bine. Se acopera cu un prosop si se lasa 3-4 ore sa creasca. 
  2. Pentru umplutura se amesteca cele doua feluri de branza cu oul si faina si se lasa peste noapte, la frigider. 
  3. Se imparte aluatul in bile de marimea unei nuci. Se intinde fiecare bila de aluat cu sucitorul. Deasupra se pune cate o lingura din amestecul de branza. Se ruleaza si se apasa la capete, ca sa nu se desfaca in timpul coacerii. Se coace 20 de minute in cuptorul preincalzit la 190°C. 

Recomandari

Patiserie