Pulpe de pui cu fasole si ceapa rosie

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pulpele de pui cu fasole si ceapa rosie sunt foarte aromate si gustoase, mai ales daca doriti sa impresionati.

Ingrediente

    • 4 pulpe de pui
    • sare
    • piper
    • 400 gr fasole uscata
    • 450 ml bulion
    • 200 ml vin rosu
    • 200 ml supa de pui
    • 150 gr ceapa rosie
    • 6 catei de usturoi
    • 1 fir de patrunjel verde
    • 50 ml ulei

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 portii

Timp de preparare 2 ore si 30 minute

  1. Speli pulpele si le freci cu sare si piper. Pui fasolea la inmuiat cu o zi inainte. A doua zi, strecori fasolea si o pui intr-un vas mai mare, termo rezistent, in care torni putin ulei.
  2. Peste stratul de fasole, asezi pulpele condimentate si le acoperi cu rondele de ceapa rosie si usturoiul pisat.Torni apoi supa de pui, vinul si bulionul si presari patrunjelul verde tocat.
  3. Acoperi tava cu folie si o introduci in cuptorul preincalzit la 200 de grade Celsius, pentru 100 de minute.
  4. La sfarsit, indepartezi folia si lasi in cuptor inca 10 minute. Aranjezi pe o farfurie pulpele de pui, fasolea, rondele de ceapa rosie si firul de patrunjel verde.

Recomandari

Mancaruri