Pui cu sos de parmezan

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Puiul cu sos de parmezan este un preparat rapid, delicios si foarte satios.

Ingrediente

    • 2 piepti de pui
    • ulei
    • 1 broccoli
    • piper
    • sare

    PENTRU SOSUL DE PARMEZAN:

    • 2 linguri mozzarella
    • 1 lingura unt
    • 200 gr parmezan
    • 200 ml lapte
    • 1 lingurita faina

Instructiuni de preparare

  1. Taie pieptul de pui in cuburi, da-le cu sare, piper si ulei si tine-le la rece 30 de minute.
  2. Intre timp, opareste 4 buchetele de broccoli in apa cu sare, apoi scuge-le.
  3. Pentru sosul de parmezan topeste untul si prajeste faina cat sa  capete o culoare aurie. Toarna laptele treptat si amesteca usor cu telul pana se ingroasa. Adauga parmezanul si mozzarella si amesteca pana se topesc.
  4. Incinge o tigaie adanca si caleste bucatile de pui pana devin aurii. Adauga buchetelele de broccoli, amesteca usor si opreste focul.
  5. In momentul servirii adauga peste pui si broccoli sosul de parmezan.

Recomandari

Mancaruri