Pilaf de pasare

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pilaful de pasare este un preparat indragit de copii pentru ca este gustos si aromat.

Ingrediente

    • 1 pui mic
    • 1 ceapa
    • 1 pastarnac
    • 1 legatura marar
    • sare
    • 400 gr orez
    • 1 morcov
    • 100 gr unt
    • 1 legatura patrunjel
    • piper

Instructiuni de preparare

  1. Carnea se fierbe intr-o oala cu apa rece, se spumeaza, apoi se adauga legumele tocate marunt.
  2. Orezul spalat se lasa la zvantat, dupa care se caleste in unt incins timp de cateva minute, amestecand mereu, apoi se stinge cu zeama de carne. Se pune si carnea, se adauga sare si piper, se acopera si se da la cuptor, timp de aproximativ un sfert de ora.
  3. Cand a fiert orezul, se scoate si se serveste cald, cu marar si patrunjel, tocate marunt si presarate deasupra.

Recomandari

Mancaruri