- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Pastravul umplut cu legume este o mancare aromata si gustoasa, perfecta in post in zilele cu dezlegare la peste.
Ingrediente
- 4 pastravi potriviti
- 1 kg ciuperci
- 400 gr rosii
- 200 gr ceapa
- 200 ml ulei
- 1 castravete
- patrunjel verde
- sare
- piper
- 1 lamaie
- 50 gr faina
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4 portii
Timp de preparare 60 minute
- Cureti pestele, il treci prin faina, adaugi sare si piper dupa gust si apoi il prajesti in ulei.
- Cureti ciupercile, le speii, le tai felii si le calesti in putin ulei. Adaugi ceapa tocata marunt, rosiile feliate, castravetele taiat cubulete si le inabusi si pe ele.
- Umpli pestele cu legumele calite. Presari peste peste patrunjel verde tocat si servesti preparatul cald.