Pastrav umplut cu legume

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pastravul umplut cu legume este o mancare aromata si gustoasa, perfecta in post in zilele cu dezlegare la peste.

Ingrediente

    • 4 pastravi potriviti
    • 1 kg ciuperci
    • 400 gr rosii
    • 200 gr ceapa
    • 200 ml ulei
    • 1 castravete
    • patrunjel verde
    • sare
    • piper
    • 1 lamaie
    • 50 gr faina

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 4 portii

Timp de preparare 60 minute

  1. Cureti pestele, il treci prin faina, adaugi sare si piper dupa gust si apoi il prajesti in ulei.
  2. Cureti ciupercile, le speii, le tai felii si le calesti in putin ulei. Adaugi ceapa tocata marunt, rosiile feliate, castravetele taiat cubulete si le inabusi si pe ele.
  3. Umpli pestele cu legumele calite. Presari peste peste patrunjel verde tocat si servesti preparatul cald.

Recomandari

Mancaruri